19 травня 2021
1500

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин проводить засідання у форматі відеоконференції.

 

Порядок денний:

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав та свобод внутрішньо переміщених осіб», реєстр. № 4487, внесений народним депутатом України Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони проявів сексизму у суспільстві, реєстр. № 4598, внесений народним депутатом України  Качурою О.А. та іншими народними депутатами України.

2.1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» щодо визначення поняття «сексизм», реєстр. № 4598-1, внесений народними депутатами України  Яковлєвою Н.І., Михайлюк Г.О., Бардіною М.О. та іншими.

2.2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони проявів сексизму у суспільстві,  реєстр. № 4598-2, внесений народними депутатами України  Кондратюк О.К., Корнієнком О.С., Потураєвим М.Р. та іншими.

 

Попередній розгляд щодо доцільності включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України:

3. Проект Закону України про внесення зміни до розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо тимчасових підстав незастосування заходів адміністративного впливу за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України або виїзду з неї, реєстр. № 5478, внесений народним депутатом України Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України.

 

ІI. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

4. Проект Закону про внесення змін до статі 161 Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України «Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні», реєстр. № 5110, внесений народним депутатом України Бужанським М.А. та іншими народними депутатами України.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки волонтерської діяльності, реєстр. № 4521, внесений Кабінетом Міністрів України.

 

Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування