17 травня 2021
1400

Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики та Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування проводять спільне засідання у форматі відеоконференції за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3-а, зал  засідань № 330.

 

Порядок денний

 

1. Про проект Закону про державний екологічний контроль (реєстр. № 3091 доопрацьований, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Маріковський О.В., Бондаренко О.В. та інші).

2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства у сфері мисливського господарства та полювання та запобігання незаконному полюванню (реєстр. № 3200, суб’єкт права законодавчої ініціативи - народні депутати України Бондаренко О.В., Монастирський Д.А., Матусевич О.Б.).

3. Про проект Закону про запобігання, зменшення та контроль забруднення, що виникає в результаті промислової діяльності (реєстр. № 4167 доопрацьований, суб’єкт права законодавчої ініціативи - Кабінет Міністрів України).

4. Про проект Закону про території Смарагдової мережі (реєстр. № 4461, суб’єкт права законодавчої ініціативи - народними депутатами України Овчинникова Ю.Ю., Бондаренко О.В. та інші).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування