19 травня 2021
1500

 

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 916.

 

Порядок денний:

1. Проект Закону про внесення змін до Законів України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії» та «Про фізичну культуру і спорт» щодо запровадження державних стандартів у сфері фізичної культури і спорту та державних соціальних нормативів надання послуг суб'єктам сфери фізичної культури і спорту, (реєстр. № 5325, КМУ).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо державних стандартів у сфері фізичної культури і спорту та державних соціальних нормативів надання послуг суб’єктами сфери фізичної культури і спорту, (реєстр. № 5325-1, н.д. Королевська Н.Ю.
та інші).

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 91 Бюджетного кодексу України щодо фінансування заходів із залучення населення до фізичної активності та занять спортом, (реєстр. № 5418, КМУ).

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 20 Земельного кодексу України щодо питання використання земельних ділянок, наданих для будівництва та обслуговування спортивних споруд, (реєстр. № 5434,н.д. Беленюк Ж.В. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення захисту права власності та інших речових прав на нерухоме майно, що належать дітям та підопічним особам), (реєстр. № 5229, н.д. Фріс І.П.)


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування