12 травня 2021
1345

Комітет Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу проведе засідання у режимі відеоконференції.

Порядок денний:

І. Щодо Звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2020 році (в частині питань європейської інтеграції).

ІІ. Щодо заходів, вжитих на виконання Рекомендацій, ухвалених за результатами комітетських слухань на тему: «Європейський зелений курс (European Green Deal)».

ІІІ. Законопроекти, з підготовки яких комітет визначено головним:

1.                 Проект Закону про ратифікацію Протоколу про приєднання Європейського Співтовариства до Міжнародної Конвенції щодо співробітництва у галузі безпеки аеронавігації "ЄВРОКОНТРОЛЬ" від 13 грудня 1960 року, зміненої і консолідованої Протоколом від 27 червня 1997 року (реєстр.№0098 від 02.04.2021; Президент України).

2.                 Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2012-2019 років) (реєстр.№0102 від 19.04.2021; Кабінет Міністрів України).

3.                 Законопроекти, що регулюються національним законодавством країн-членів ЄС, не стосуються зобов’язань України в рамках Ради Європи та не потребують експертного висновку Комітету з питань інтеграції України до ЄС.

4.                 Інші питання.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування