26 квітня 2021
1230

У рамках тижневої тематичної фотовиставки Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів «Чорнобиль.35» 26 квітня 2021 року о 12:30 відкриється виставка малюнків дітей - переможців художнього конкурсу «Чорні крила біди», який відбувся у рамках ІІІ-го Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської  пісні «Пам’ять Чорнобиля».

З метою вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, розвитку патріотичного виховання молоді, любові до рідного краю, поваги до старших поколінь у місті Лубни Полтавської області було започатковано і щорічно проводиться  Відкритий дитячо-юнацький фестиваль чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля».  У рамках фестивалю проводяться три конкурси:  пісенний, поетичний та художній.

Експозиція дитячих малюнків «Чорні крила біди» триватиме з 26 до 30 квітня за адресою: м.Київ, вул. М. Грушевського, 5, кулуари 3-го поверху будівлі Парламенту.

 

До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 291 від 05.10.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, та разових додаткових перепусток.

Допуск представників ЗМІ до будинку Верховної Ради України по вул. М.Грушевського, 5 через під’їзд № 1 та допуск операторів/фотокореспондентів з професійним обладнанням до ложі преси балкону здійснюється у порядку черги після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення робочого дня.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування