14 квітня 2021
1430


Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики проведе засідання за адресою: вул. Садова, 3-а, зал засідань № 330.

Порядок денний:

I. Організація роботи Комітету

1. Про продовження проведення співбесід із кандидатами на представників від Верховної Ради України до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

II. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 2)

2. Про проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (реєстр. № 4651, Президент України Зеленський В.О.).

III. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства та з метою проведення антикорупційної експертизи

3. Про проекти нормативно-правових актів (проекти законів України реєстр.№№ 4572 (із зауваженнями), 5317, 5052 (із зауваженнями), 5241 (із зауваженнями), 4256 (із зауваженнями), 4524, 4618, 3029, 4115, 4370.

4. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування