14 квітня 2021
1500


Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проведе засідання у режимі відеоконференції.

Порядок денний:

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо запровадження інформаційно-телекомунікаційної системи досудового розслідування» (реєстр. № 5246), поданий Президентом України. Комітет головний. Перше читання. Визначений Президентом як невідкладний.

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю» (реєстр. № 3743). Друге читання.

3. Про проект Закону «Про правила відбування адміністративного арешту» (реєстр. № 3047а). Друге читання.

4. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення у зв’язку з прийняттям Закону України «Про правила відбування адміністративного арешту» (реєстр. № 3048а). Друге читання.

5. Про проект Закону «Про внесення зміни до статті 164-12 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо розширення переліку порушень бюджетного законодавства» (реєстр. № 4458), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.

6. Про проект Закону «Про внесення зміни до статті 145 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності у сфері телекомунікацій)» (реєстр. № 4536), поданий народними депутатами Федієнком О.П. та іншими Комітет головний. Перше читання.

7. Про проект Закону «По внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України та Кримінального кодексу України (щодо вдосконалення порядку застосування окремих заходів забезпечення кримінального провадження) (реєстр. № 2740), поданий народними депутатами Чернєвим Є.В. та іншими Комітет головний. Перше читання.

8. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за окремі порушення в сфері надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом» (реєстр. № 3871), поданий народним депутатом Гривком С.Д. Комітет головний. Перше читання.

9. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України "Про дорожній рух" щодо запобігання шахрайству з показниками одометрів транспортних засобів» (реєстр. № 4039), поданий народними депутатами Горватом Р.І. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

10. Про визначення процедури обрання кандидатури для призначення Верховною Радою України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України.

11. Про проекти законів для включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України IX скликання:

-  про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правових засад діяльності Державного бюро розслідувань (реєстр. № 5305);

- про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції (реєстр. № 5321);

- про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо кримінальної відповідальності за катування (реєстр. № 5336).

 12. Різне

 

 



Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування