05 березня 2021
1300

 

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування випадків та причин порушення прав дитини під час здійснення децентралізації повноважень з питань охорони дитинства, реформування системи закладів інституційного догляду та виховання, реалізації права дитини на сімейне виховання та усиновлення, розвитку (модернізації) соціальних послуг проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, зал № 1, 3-й поверх.

 

Питання порядку денного:

1. Про фіксацію ходу засідань слідчої комісії засобами аудіо- та відеозапису.

2. Про затвердження доповненого списку персонального складу секретаріату слідчої комісії та подання його Голові Верховної Ради України.

3. Про затвердження остаточного плану та порядку роботи слідчої комісії з урахуванням пропозицій її членів.

4. Про розподіл доручень між членами слідчої комісії та утворення робочих груп за напрямами визначених завдань.

5. Про доцільність залучення для роботи в слідчій комісії працівників правоохоронних органів, експертів та інших фахівців.

 6. Про запрошення на наступне засідання для заслуховування окремих осіб, витребування додаткової інформації, звернення до уповноважених органів за допомогою у сприянні роботі слідчої комісії.

7. Про організацію роботи слідчої комісії із ЗМІ та громадськими організаціями, висвітлення окремих питань діяльності слідчої комісії у соціальних мережах.

 8. Різне.

 

Контактна особа: (063) 139 75 47 - Ярослава.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування