05 березня 2021
0930

До Міжнародного жіночого дня у кулуарах другого поверху Верховної Ради України відбудеться акція : «Не в моєму парламенті».

Акція ініційована Заступницею Голови Верховної Ради України Оленою Кондратюк та Парламентською Асамблеєю Ради Європи.

Мета акції «Не в моєму парламенті» -  привернення уваги до проблеми сексистської поведінки, буллінгу та домагань. 

В ході заходу  народні депутати, члени українського Уряду, працівники Апарату Верховної Ради та журналісти отримають інформаційні матеріали та ознайомляться з експозицією щодо даних проблем.

Учасники акцій - народні депутати, представники Уряду, мас-медіа та працівники Апарату Верховної Ради України.

Довідково: Міжнародний жіночий день започатковано Організацією Об’єднаних Націй у 1977 році, щоб сприяти розвитку світової спільноти, де кожна жінка і дівчинка може реалізувати свої права, включаючи право на участь у політичному житті, освіту, гідну оплату праці, життя в суспільстві, вільному від насильства і дискримінації.

Міжнародний жіночий день - це про усвідомлення прав жінок, про цінність свободи вибору і повагу, про справедливість і можливості, про солідарність і співпрацю.

Долучитись до акцій можна  5 березня 2021 року з 9.30 до 16.00 в кулуарах ІІ поверху будинку Верховної Ради України (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5).

 

***

 

До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 291 від 05.10.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, та разових додаткових перепусток.

Допуск представників ЗМІ до будинку Верховної Ради України по вул. М.Грушевського, 5 через під’їзд № 1 та допуск операторів/фотокореспондентів з професійним обладнанням до ложі преси балкону здійснюється у порядку черги після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення робочого дня.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування