03 березня 2021
1500

 

Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики проводить засідання у форматі відеоконференції (м. Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 1016).

 

Порядок денний

 

І. Законопроєкти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» (реєстр. № 5064 від 15.02.2021, н.д. Мотовиловець А.В. та інші).

2. Про проект Закону про внесення змін до статті 57 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (реєстр. № 4638 від 25.01.2021, н.д. Бужанський М.А. та інші).

3. Про проект Закону про внесення змін до статті 57 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (реєстр. № 4638-1 від 04.02.2021, н.д. Княжицький М.Л.).

4. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» щодо набрання чинності статті 57 цього Закону (реєстр. № 4638-2 від 09.02.2021, н.д. Потураєв М.Р. та інші).

 

ІІ. Законопроєкти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

5. Про проект Закону про внесення змін до статті 89 Бюджетного кодексу України (реєстр. № 4692 від 01.02.2021, н.д. Кравчук Є.М., Потураєв М.Р.).

 

ІІІ. Інші питання:

6. Про проведення слухань у Комітеті на тему: «Про забезпечення стабільного українського мовлення на тимчасово окуповані та прикордонні території України».

7. Про участь членів Комітету у відборі проектів робіт з реставрації, консервації, ремонту на пам’ятках культурної спадщини, які будуть реалізовані в рамках програми «Велике будівництво».

8. Про інформацію Міністерства культури та інформаційної політики України щодо деяких питань у сфері кінематографії: девелопмент, інституційна підтримка та інструменти впровадження; нормативно-правове забезпечення реалізації положень Закону України «Про приєднання України до Європейського фонду підтримки спільного виробництва та розповсюдження художніх кінематографічних та аудіовізуальних творів («Eurimages»); підписання Європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво (переглянутої).

9. Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування