24 лютого 2021
1100

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з Комітетом з питань фінансів, податкової та митної політики, Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством фінансів України, Національним банком України, Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, профільними асоціаціями, проводить засідання «круглого столу» на тему: «Впровадження ескроу-рахунків та проектного фінансування житлового будівництва».

 Під час «круглого столу» планується обговорити актуальні питання щодо введення в дію нового механізму проектного фінансування житлового будівництва та ескроу-рахунків.

Для авторизації учасників відео-конференції просимо до 23 лютого надіслати контактну інформацію про осіб, які бажають взяти участь в заході (організація, ПІБ, посада, електронна адреса) відповідальній особі за підготовку заходу – старшому консультанту секретаріату Комітету - Світлані Прітчіній (тел. 255-23-72, email: pritchina@rada.gov.ua ).

Захід відбудеться у форматі відео-конференції на платформі ZOOM.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування