27 січня 2021
1430

Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг проводить засідання у форматі відеоконференції.

 

Проект порядку денного

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо врегулювання кризи неплатежів на ринку електричної енергії та питання сертифікації оператора системи передачі), №3364-1, повторне перше читання.

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо термінів встановлення лічильників споживачам природного газу, №4248, Гривко С.Д.

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» (щодо перегляду термінів встановлення споживачам лічильників природного газу), №4248-1, Шахов С.В.

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження на ринку природного газу обліку та розрахунків за обсягом газу в одиницях енергії, №2553, (друге читання).

5. Проект Закону про внесення змін до розділу XVII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо подовження повноважень Регулятора, №4493, Кучеренко О.Ю.

6. Проект Закону про енергетичну ефективність, №4507, Нагорняк С.В., Бондар М.Л., Пивоваров Є.П., Герус А.М., Жупанин А.В., Припутень Д.С., Совсун І.Р. та інші.

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування