25 січня 2021
1400

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання у форматі відеоконференції на платформі ZOOM у порядку, передбаченому Законом України «Про комітети Верховної Ради України» із застосуванням пункту 4 Розділу VIII Прикінцевих положень.

Трансляція наживо на сайті Комітету

 

Порядок денний

 

І. Питання адміністративно-територіального устрою

1. Про перейменування села Коросне Львівського району Львівської Області.

 

II. Законопроекти, з опрацювання яких комітет визначено гoлoвним

 2.   Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації дорожнього будівництва та удосконалення законодавства у cфеpi містобудівної діяльності» (реєстр. №2680, друге читання) щодо уточнення окремих його положень строкового характеру.

3.   Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби (реєстр. №4531, н.д. О.Корнієнко, В.Безгін, О.Шуляк, Р.Лозинський, Д.Чорний, I.Юнаков, А.Стріхарський, В.Іванов, О.Качура, В.Поляк, Г.Бондар, А.Клочко).

4. Проект Закону про парламентську службу (реестр. №4530, н.д. Д.Разумков, О.Корнієнко, Р.Стефанчук, О.Кондратюк, А.Клочко та інші)

5.  Проект Закону про особливості служби в Апараті Верховної Ради України (реестр. №4530-1, н.д. I.Геращенко, I.Климпуш-Цинцадзе, М.Княжицький та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про асоціації органів місцевого самоврядування» (щодо удосконалення обмеження органів місцевого самоврядування у членстві у всеукраїнських асоціаціях) (реєстр. №2668, н.д. Д.Микиша).

 

ІІІ. Організаційні питання

7. Про пропозиції Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування до проекту порядку денного п’ятої ceciї Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий - липепь 2021 р.).

8. Про особливості організаційно-правового забезпечення діяльності асоціацій  органів  місцевого  самоврядування  національного  рівня  в країнах Європейського Союзу (підготовлено Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO).

9.  Про роль асоціацій органів місцевого самоврядування (підготовлено Шведсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» SKL International).

 

IV. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування