20 січня 2021
1100

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності (у режимі відеоконференції).

Порядок денний:

1. Про проект Закону «Про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" (щодо відрядження поліцейських до органів державної влади, підприємств, установ, організацій, закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання та присвоєння спеціальних звань відрядженим (прикомандированим) поліцейським)» (реєстр. № 4203). Друге читання.

2. Про проект Закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за викрадення, привласнення, збут, підроблення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, а також свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та/або використання завідомо підроблених таких документів» (реєстр. № 3946). Друге читання.

3. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері захисту природних екосистем від пожеж» (реєстр. № 3755). Друге читання.

4. Про проекти законів:

- «Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї» (реєстр. № 4335), поданий народними депутатами Фрісом І.П. та іншими.

- «Про цивільну зброю та боєприпаси» (реєстр. № 4335-1), поданий народним депутатом Шараськіним А.А.

Комітет головний. Перше читання.  

5. Про проекти законів:

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України «Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї» (реєстр. № 4336), поданий народними депутатами Фрісом І.П. та іншими.

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України «Про цивільну зброю та боєприпаси» (реєстр. № 4336-1), поданий народним депутатом Шараськіним А.А.

Комітет головний. Перше читання.

6. Про проект Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність» (реєстр. № 1229), поданий народним депутатом Кожем’якіним А.А. Комітет головний. Перше читання.

7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запровадження спрощеного порядку судового розгляду певних категорій справ, у яких особа визнає свою вину» (реєстр. № 3828), поданий народними депутатами України Лабазюком С.П. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення академічної доброчесності» (реєстр. № 3764), поданий народними депутатами Совсун І.Р. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

9. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 110 Кримінального кодексу України» (реєстр. № 3956), поданий народними депутатами України Фріз І.В. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

10. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності представників влади за публічне заперечення тимчасової окупації частини території України Російською Федерацією, а також за порушення заборон щодо встановлення зв’язків і взаємодії з незаконними органами (посадовими особами), створеними на тимчасово окупованій території України» (реєстр. № 4087), поданий народними депутатами України Павленком Р.М. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

11. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо посилення захисту права власності після проведення обшуку під час досудового розслідування» (реєстр. № 3454), поданий народним депутатом України Качурою О.А. Комітет головний. Перше читання.

12. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" щодо підвищення соціального захисту поліцейських та членів їх сімей, а також відновлення пільг для колишніх міліціонерів та членів їх сімей» (реєстр. № 4044), поданий народними депутатами України Тимошенко Ю.В. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

13. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо забезпечення прав потерпілих осіб у кримінальних провадженнях щодо кримінальних правопорушень проти статевої свободи, статевої недоторканості особи та домашнього насильства» (реєстр. № 4175), поданий народними депутатами Констанкевич І.М. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

14. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою захисту довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення навколишнього середовища)» (реєстр. № 3597), поданий народними депутатами Констанкевич І.М. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.

15. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування