02 грудня 2020
1415

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, зал №11.

Трансляція наживо тут

Порядок денний

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких комітет визначено головним

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну службу» щодо зняття вікових обмежень для роботи на державний службі (реєстр. №4096, н.д. Г.Третьякова, А.Шкрум та інші)

 

2. Про повторний розгляд Закону про внесення змін до Закону України «Про державну службу» щодо кандидатського резерву (реєстр. №3491, доопрацьований із врахуванням зауважень європейських партнерів)

 

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 10 Закону України «Про державні нагороди України» (щодо запровадження почесного звання «Заслужений працівник сфери телекомунікацій України») (реєстр. №4017, н.д. О.Федієнко, А.Клочко, О.Корнієнко та інші)

 

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» (реєстр. №4290, КМУ, Д.Шмигаль)

 

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та деяких інших законодавчих актів України щодо реформування територіальної організації виконавчої влади в Україні (реєстр. №4298, н.д. В.Безгін, О.Корнієнко, А.Клочко, Д.Гурін, А.Загоруйко, В.Іванов, Г.Бондар, Р.Лозинський, Д.Микиша, О.Аліксійчук, В.Поляк, О.Літвінов, В.Рубльов, О.Шуляк, Л.Білозір та інші)

 

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо утворення військово-цивільних адміністрацій (реєстр. №3913, друге читання)

 

7. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Лозова і Лозівського району Харківської області (реєстр. №3652, КМУ, Д.Шмигаль)

 

8. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Корюківка Корюківського району Чернігівської області (реєстр. №3653, КМУ, Д.Шмигаль)

 

9. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Ніжин і Ніжинського району Чернігівської області (реєстр. №3654, КМУ, Д.Шмигаль)

 

10. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Радехова Червоноградського району Львівської області (реєстр. №4081, КМУ Д.Шмигаль)

 

11. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Великих Мостів Червоноградського району Львівської області (реєстр. №4267, КМУ, Д.Шмигаль)

 

12. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Рубіжного Сєвєродонецького району Луганської області (реєстр. №4268, КМУ, Д.Шмигаль)

 

13. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Шполи Звенигородського району Черкаської області (реєстр. №4269, КМУ, Д.Шмигаль)

 

14. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Городка Хмельницького району Хмельницької області (реєстр. №4270, КМУ, Д.Шмигаль)

 

15. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Арциза Болградського району Одеської області  (реєстр. №4271, КМУ, Д.Шмигаль)

 

16. Проект Постанови про встановлення меж міста Рогатина Івано-Франківського району Івано-Франківської області (реєстр. №4272, КМУ, Д.Шмигаль)

 

17. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Овруча Коростенського району Житомирської області (реєстр. №4273, КМУ, Д.Шмигаль)

 

II. Організаційні питання

 

18. Кадрове питання

 

III. Різне



         До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 291 від 05.10.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, та разових додаткових перепусток.

.

Допуск представників ЗМІ до будинку Верховної Ради України по вул. М.Грушевського, 5 через під’їзд № 1 та допуск операторів/фотокореспондентів з професійним обладнанням до ложі преси балкону здійснюється у порядку черги після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення робочого дня.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування