26 листопада 2020
1000

 

Четвертий Український Жіночий Конгрес «Від можливостей до реальних змін», що розпочався 25 листопада, продовжує свою роботу.

У роботі форуму бере участь в.о. Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк.

 Просування економічних можливостей для жінок в умовах негативного впливу COVID-19 та посилення їхньої спроможності під час пандемії стало пріоритетом обговорення Четвертого Українського Жіночого Конгресу. Перші особи країни, представники Уряду та Парламенту України, представники корпоративного сектору та експертного середовища обмінюються думками щодо гендерної чутливості у бізнесі, а також щодо захисту і створення можливостей для жінок-підприємиць на національному та регіональному рівнях.

У другий день IV Українського Жіночого Конгресу, 26 листопада, зі спеціальним словом виступить Перша Леді України Олена Зеленська. У форматі телемоста між Києвом, Львовом та Маріуполем відбудеться розмова про особливості регіональної політики і децентралізації щодо перспективи забезпечення рівних можливостей для жінок і чоловіків саме на місцевому рівні. Також, відбудеться hard talk з жінкою-лікарем, котра багато місяців поспіль рятує життя людей від вірусу COVID-19.

Традиційним форматом в другий день Конгресу також буде розмова з послами іноземних країн в Україні, котрі поділяться досвідом своїх держав щодо забезпечення політики рівності у складний час глобальних економічних змін та викликів пандемії.

Захід, організований громадською організацією «Український Жіночий Конгрес» за ініціативи Міжфракційного депутатського об’єднання у Верховній Раді України «Рівні можливості» та за підтримки міжнародних партнерів, проводиться у форматі оффлайн/онлайн події.

 

Онлайн-трансляція заходу на ресурсах УЖК:

Сайт http://womenua.today/

Facebook https://www.facebook.com/womenua.today/

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCBp0eIPDox8MYhj-WZd5NIQ

 

З питань сприяння в організації інтерв’ю чи коментарів організаторів та спікерів Конгресу: Єлизавета Кузьменко, тел. +38(063)264-44-85 press.womenua.today@gmail.com

 

Акредитація: https://forms.gle/Vw8vkeZLVpr5k81v6

Переваги акредитації: можливість отримати ексклюзивні коментарі спікерів, а також анонси, пострелізи та фото з події.

 

Повна програма на сайті Конгресу: http://womenua.today/ 



Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування