05 листопада 2020
1530

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, другий поверх, зал № 11.

 

До розгляду на засіданні ТСК заплановано такі питання:

1) про кримінальні провадження, пов’язані зі зловживаннями у сфері архбудконтролю, посадових, службових осіб органів виконавчої влади та інших осіб, що фігурують у цих кримінальних провадженнях (у закритому режимі);

2) про нормативно-правові акти у сфері архбудконтролю, що негативно вплинули на правове регулювання будівельної галузі та спровокували ріст корупції та інші порушення у цій сфері;

3) про правові наслідки визнання таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України про тимчасове виконання обов'язків головою ДАБІ Федоренком Б.О., призначення т. в.о. голови ДАБІ Король І.М. та розмежування повноважень між головою ліквідаційної комісії ДАБІ і т.в.о голови ДАБІ;

4) про заслуховування інформації про стан кримінального провадження, пов’язаного з результатами розслідування використання підроблених документів при призначенні на посаду керівника ДАБІ Кудрявцева О.В.

Трансляція наживо відбудеться на сторінці ТСК у мережі фейсбук: https://www.facebook.com/tscdabi.

 

До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 291 від 05.10.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, та разових додаткових перепусток у такій кількості:

до 120 осіб – у пресцентрі на третьому поверсі;

до 30 осіб – у ложі преси балкону зали засідань Верховної Ради України.

Від телевізійних каналів допускається не більше двох знімальних груп (до 4 осіб), від інформаційних агентств – до 2 осіб, від інших видань – по 1 особі.

 

Допуск представників ЗМІ до будинку Верховної Ради України по вул. М.Грушевського, 5 через під’їзд № 1 та допуск операторів/фотокореспондентів з професійним обладнанням до ложі преси балкону здійснюється у порядку черги після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення робочого дня.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування