30 вересня 2020
1500

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики проводить засідання у форматі відеоконференції

 

Проект порядку денного

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

Попередній розгляд

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення розбіжностей та осучаснення реаліації майна в іпотеці та виконавчому провадженні, реєстр. № 3360 (Мотовиловець А.В. та інші)

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення розбіжностей та осучаснення реалізації майна в іпотеці та виконавчому провадженні, реєстр. № 3360-1 (Фріс І.П.)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких Законів України щодо уточнення порядку доступу нотаріусів до Єдиного державного демографічного реєстру, реєстр. № 3989 (Мінько С.А. та інші)

 

Перше читання

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо територіальної юрисдикції місцевих судів на території України до прийняття закону щодо зміни системи місцевих судів на території України у зв'язку із утворенням (ліквідацією) районів, реєстр. № 3025а (Демченко С.О. та інші)

 

II. Організаційні питання

5. Проект Постанови про урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України (28 червня 2021 року), реєстр. № 3007а (Стефанчук Р.О.)

6. Проект Постанови про урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Акту проголошення незалежності України (24 серпня 2021 року), реєстр. № 3008а (Стефанчук Р.О.)

 

III. Контрольні повноваження

7. Інформація Міністерства фінансів України, Державної судової адміністрації України, Вищої ради правосуддя щодо виконання Державного бюджету України на 2020 рік в частині здійснення видатків на судову систему Україні, а також здійснення заходів для вирішення критичної ситуації з фінансовим забезпеченням діяльності судів, а саме дефіцитом видатків на оплату праці, поточних видатків на забезпечення здійснення судочинства, видатків розвитку.

8. Різне

 

До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 206 від 28.05.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху).

 До ложі преси балкона зали засідань Верховної Ради України допускаються по одному оператору/фотокореспонденту від засобу масової інформації у порядку черги, а їх загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

 

Вхід працівників ЗМІ до будівлі Верховної Ради України за тимчасовою карткою акредитації, виданою на час карантину, та за наявності постійної акредитації через 1-й під’їзд.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування