30 вересня 2020
1500

Комітет Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України проводить засідання за адресою: м.Київ,  вул. Банкова, 6-8, кім. 418.

 

Питання до порядку денного засідання Комітету:

 

1. Про внесення змін до календарного плану проведення четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду», внесений народним депутатом України Пузійчуком А.В., Юнаковим І.С. (реєстр. № 4158 від 25.09.2020).

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звіт Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань правового статусу ветеранів війни про виконану роботу за рік діяльності», внесений народними депутатами України Зінкевич Я.В. та іншими (всього 11 підписів) (реєстр. № 4097 від 15.09.2020).

4. Проект розкладу засідань Комітету у жовтні 2020 року.

5. Різне

 

До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 206 від 28.05.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху).

 До ложі преси балкона зали засідань Верховної Ради України допускаються по одному оператору/фотокореспонденту від засобу масової інформації у порядку черги, а їх загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

 

Вхід працівників ЗМІ до будівлі Верховної Ради України за тимчасовою карткою акредитації, виданою на час карантину, та за наявності постійної акредитації через 1-й під’їзд.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування