25 вересня 2020
1000

 

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. Садова, 3а, кімната 1224.

 

Проект порядку денного:

 

1. Інформація представників Міністерства оборони України щодо Наказу Міністерства оборони України від 16 вересня 2020 року № 330.

2. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки змін до основних показників державного оборонного замовлення на 2020 – 2022 роки (розгляд питання у закритому режимі).

3. Заслуховування спецекспортерів щодо проблемних питань з МОУ із постачання окремих видів озброєння і військової техніки іноземного походження в рамках виконання державного оборонного замовлення (розгляд питання у закритому режимі).

4. Заслуховування вітчизняних виробників 120 мм мінометів щодо стану проведення випробувань та Міністерства оборони України щодо закупівлі аналогів іноземного виробництва за імпортом (розгляд питання у закритому режимі).

5. Заслуховування представників підприємств, які залучені до розробки та виготовлення виробів Вільха, Нептун, щодо проблемних питань у виробництві і кооперації (розгляд питання у закритому режимі).

6. Проект Постанови про схвалення пропозицій щодо застосування персональних та інших обмежувальних заходів (санкцій) проти осіб, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України (реєстр. № 3766)

7. Різне.

 

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування