28 вересня 2020
1245

 

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів проводить засідання у форматі відеоконференції (м.Київ, вул. Банкова, 6-8, кім. 525).

 

Порядок денний

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Підготовка до другого читання:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення в період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) (р.№ 3486)

 

Попередній розгляд законопроектів:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення правового регулювання дистанційної роботи (р.№ 4051, н.д. Третьякова Г.М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до статті 47-1 Закону України "Про зайнятість населення" щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України для запобігання поширенню особливо небезпечних інфекційних хвороб (р.№ 3010а, Кабінет Міністрів України)

Проект Закону про внесення змін до статті 47-1 Закону України "Про зайнятість населення" щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину та/чи надзвичайної ситуації (р.№ 3010а-1, н.д. Королевська Н. та інші)

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про Державний бюджет України на 2021 рік (р.№ 4000, Кабінет Міністрів України)

 

ІІІ. Інші питання

Про внесення змін до Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування