29 вересня 2020
1500

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. М.Грушевського,18/2, другий поверх, зал № 12.

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на своєму засіданні заслухає позицію Першого заступника глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Фокіна В.П., яку було висловлено у засобах масової інформації 29 серпня 2020 року та яка викликала значний суспільний резонанс.

На засідання Комітету також запрошено Главу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Кравчука Л.М., представників депутатських фракцій (груп) Парламенту, Офісу Президента України, РНБОУ, СБУ, ЦВК, КМУ та інших центральних органів виконавчої влади.

 


До уваги ЗМІ!

Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д.Разумкова № 206 від 28.05.2020 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м.Київ, вул. М.Грушевського,5, кулуари третього поверху).

 До ложі преси балкона зали засідань Верховної Ради України допускаються по одному оператору/фотокореспонденту від засобу масової інформації у порядку черги, а їх загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

 

Вхід працівників ЗМІ до будівлі Верховної Ради України за тимчасовою карткою акредитації, виданою на час карантину, та за наявності постійної акредитації через 1-й під’їзд.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування