16 вересня 2020
1500

 

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики проводить засідання у форматі відеоконференції.

 

Проект порядку денного

 

І. Кадрові питання

1. Про обрання членів Вищої ради правосуддя

 

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

Попередній розгляд

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо територіальної юрисдикції місцевих судів на території України до прийняття закону щодо зміни системи місцевих судів на території України у зв'язку із утворенням (ліквідацією) районів, реєстр. № 3025а (Демченко С.О. та інші)

 

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» у зв'язку із запровадженням обліку трудової діяльності працівника в електронній формі, реєстр. № 3624 (Кабінет Міністрів України)

 

4. Проект Закону про внесення змін до статті 317 Цивільного процесуального кодексу України щодо зняття обмежень у виборі місцевого загального суду для звернення з заявою про встановлення факту смерті особи на тимчасово окупованій території України, реєстр. № 3832 (Лубінець Д.В. та інші)

 

Перше читання

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» у зв'язку з прийняттям Закону України «Про запобігання корупції», реєстр. № 3448 (Кабінет Міністрів України)

 

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо врегулювання окремих питань проходження служби у Службі судової охорони, реєстр. № 3935 (Божик В.І.)

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення поетапного впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, реєстр. № 3985 (Бабій Р.В. та інші)

 

IIІ. Контрольні повноваження

8. Інформація Міністерства фінансів України, Державної судової адміністрації України, Вищої ради правосуддя щодо виконання Державного бюджету України на 2020 рік в частині здійснення видатків на судову систему Україні, а також здійснення заходів для вирішення критичної ситуації з фінансовим забезпеченням діяльності судів, а саме дефіцитом видатків на оплату праці, поточних видатків на забезпечення здійснення судочинства, видатків розвитку.

 

9. Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування