15 липня 2020
0916

Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. Шовковична, 4, каб. 306.

 

Матеріали до засідання тут

 

Проект порядку денного

 

Комітет є головним по законопроектах

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони водних біоресурсів та середовища їх існування (реєстр. № 2765 від 16.01.2020), внесений народними депутатами України Маріковським О.В., Овчинниковою Ю.Ю., Бондаренком О.В., Криворучкіною О.В. та іншими народними депутатами України (друге читання).

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання ефективного користування ділянками нафтогазоносних надр (реєстр. № 3187 від 06.03.2020), внесений народним депутатом  України Железняком Я.І.

 

Законопроекти, до яких Комітет має подати свої пропозиції

 

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання ефективного користування ділянками нафтогазоносних надр (реєстр. № 3188 від 06.03.2020), внесений народним депутатом України Железняком Я.І.

 

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 29 Бюджетного кодексу України щодо стимулювання ефективного користування ділянками нафтогазоносних надр (реєстр. № 3189 від 06.03.2020), внесений народним депутатом України Железняком Я.І.

 

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади внутрішньої та зовнішньої політики" щодо актуалізації деяких положень (реєстр. № 3666 від 16.06.2020), внесений народними депутатами України Умєровим Р.Е., Устіновою О.Ю., Рахманіним С.І. та іншими народними депутатами України.

 

6. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо упорядкування структури акцизного податку (реєстр. № 3704 від 19.06.2020), внесений народними депутатами України Богданцем А.В., Штепою С.С., Шаховим С.В., Кривошеєвим І.С. та іншими народними депутатами України.

та

проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо упорядкування структури акцизного податку (реєстр. № 3704-1 від 03.07.2020), внесений народними депутатами України Тарутою С.О. та Семінським О.В.

 

7. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері захисту природних екосистем від пожеж (реєстр. № 3755 від 30.06.2020), внесений народними депутатами України Бондаренком О.В., Овчинниковою Ю.Ю., Криворучкіною О.В. та іншими народними депутатами України.

 

Питання для розгляду

 

8. Про проект Плану роботи Комітету з питань екологічної політики та природокористування на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та лист народного депутата України – члена Комітету Василенко Л.В. про виїзне засідання щодо проблеми затоплення шахт і забруднення питної води в межах Донецької і Луганської областей.

 

9. Про пропозиції Комітету до проєкту порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

10. Про проект Звіту про роботу Комітету за період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий 2020 р. – липень 2020 р.).

 

11. Щодо моніторингу техногенно-екологічного стану на території Калуського гірничопромислового району Івано-Франківської області.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування