15 липня 2020
1430

Комітет Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом проводить засідання у форматі відеоконференції.

 

Проект порядку денного

 

І. Законопроект, за яким Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про ратифікацію Гарантійної угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проект "Програма підвищення надійності підстанцій") (реєстр.№0051 від 07.07.2020; Президент України)

 

ІІ. Законопроекти, що належать до пріоритетних сфер адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу, регулюються нормами і принципами СОТ та стосуються зобов’язань України в рамках Ради Європи та Угоди про асоціацію:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості (реєстр.№3739 від 24.06.2020; н.д. Д.Наталуха та інші)

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо гармонізації політики оподаткування в Україні з країнами ЄС для покращення інвестицій та добросовісної конкуренції (реєстр.№3502 від 19.05.2020; н.д. Є.Петруняк)

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо гармонізації політики оподаткування в Україні з країнами ЄС для покращання інвестицій та добросовісної конкуренції (реєстр.№3502-1 від 24.06.2020; н.д. О.Устенко та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях (реєстр.№3790 від 03.07.2020; н.д. А.Жупанин та інші)

Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо захисту прав та інтересів дитини у разі затримання або тримання під вартою її батьків (реєстр.№3603 від 05.06.2020; н.д. Ю.Яцик та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження плати за використання автомобільних доріг загального користування (реєстр.№3544 від 27.05.2020; н.д. О.Шуляк та інші)

Законопроекти, що регулюються національним законодавством країн-членів ЄС, не стосуються зобов’язань України в рамках Ради Європи та не потребують експертного висновку Комітету з питань інтеграції України з ЄС

Інші питання

 

ІІІ. Щодо Плану роботи Комітету на період 4 сесії ІХ скликання.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування