15 липня 2020
1500

Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 1016.

 

Порядок денний

 

ІІІ. Інші питання:

 

1.Про План роботи Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики на період четвертої сесії  Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

2.Про пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики до проекту Порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

3.Про законопроекти, проекти постанов, які Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики пропонує не включати до проекту Порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

4.Про затвердження персонального складу робочої групи з опрацювання проектів законів України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей (реєстр. № 3587 від 03.06.2020, Шмигаль Д.А. Кабінет Міністрів України) та про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей (реєстр. № 3587-1 від 19.06.2020, н.д. Королевська Н.Ю. та ін.).

 

5.Різне.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування