08 липня 2020
1200

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин, відповідно до плану роботи, проводить комітетські слухання на тему: «Проблемні питання законодавчого врегулювання та реалізації державної політики щодо забезпечення прав корінних народів і національних меншин».

Захід відбуватиметься у форматі відеоконференції в додатку Zoom.

 

На слуханнях планується заслуховування інформації представників Кабінету Міністрів України, міністерств та відомств  щодо реального стану забезпечення прав національних меншин та корінних народів в Україні; обговорення основних проблемних питань в етнополітичній сфері, зокрема пов’язаних із напрацюванням та удосконаленням законодавчої бази, спрямованої на регулювання етнонаціональних відносин на основі імплементації норм міжнародного права.

До участі у заході запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади, наукового середовища, громадських та міжнародних організацій.

 

Інформацію про учасників заходу та їхні електронні адреси, на які можна буде надіслати запрошення для приєднання до відеоконференції, прохання надсилати до 2 липня 2020 року на електронні адреси:

buzhdyhan@rada.gov.ua та kolobena.07@gmail.com

 

З огляду на технічні можливості кількість учасників відео-конференції обмежена, тому прохання реєструвати не більше 2 осіб від однієї організації. Також для участі у відеоконференції онлайн необхідно встановити додаток Zoom заздалегідь.

 

Посилання для підключення до конференції Zoom:


https://us02web.zoom.us/j/81420917681?pwd=YmIyOFB6MkNseU83a256eXhGbjgxdz09

Ідентифікатор конференції: 814 2091 7681


Пароль: 319011



 

Робоча мова заходу – українська мова.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування