01 липня 2020
1500

 

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. Садова, 3а, кімната 1224.

 

Проект порядку денного:

 

1. Інформація щодо стану та перспектив розвитку Збройних Сил України. Поточна ситуація в районах проведення операції Об’єднаних сил та на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом.

2. Пропозиція Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва щодо визначення його головним з підготовки і попереднього розгляду проекту Закону про Національне агентство України з питань подолання наслідків збройної агресії Російської Федерації (реєстр. № 3057, НДУ Василенко Л.В. та інші).

3. Пропозиція Комітету з питань економічного розвитку щодо визначення його головним з підготовки і попереднього розгляду проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про національну безпеку України" (щодо включення доктрини економічної безпеки України до елементів планування у сферах національної безпеки і оборони), (реєстр. № 3433, НДУ Наталуха Д.А. та інші).

4. Погодження Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки змін до основних показників державного оборонного замовлення на 2020 – 2022 роки (розгляд питання у закритому режимі).

5. Інформація керівників робочих груп, утворених у Комітеті Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

6. Презентація проекту Закону про трансформацію Державного концерну «Укроборонпром».

7. Різне.

 

 

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування