01 липня 2020
1500

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики проводить засідання за адресою: м.Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, зал № 12.

 

Проект порядку денного

 

I. Кадрове питання

 

1. Призначення на посаду судді Конституційного Суду України

    

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

Попередній розгляд

 

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо діяльності Верховного Суду та органів суддівського врядування, реєстр. № 3711 (Президент України) (невідкладний)

 

3. Проект Постанови про урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України, реєстр. № 3721 (Стефанчук Р.О.)

 

Перше читання

 

4. Проект Закону про медіацію, реєстр. № 3504 (Кабінет Міністрів України)

 

5. Проект Закону про медіацію, реєстр. № 3504-1 (Клочко А.А. та інші)

 

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" щодо запровадження електронної форми виконавчого документу, реєстр. № 3707 (Костін А.Є. та інші)

 

Друге читання

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо права фізичної особи на зміну по батькові, реєстр. № 2450 (Ватрас В.А. та інші)

 

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" (щодо обов'язку виконавця проводити індексацію розміру аліментів, визначеного судом у твердій грошовій сумі), реєстр. № 3112 (Діденко Ю.О. та інші)

 

Різне


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування