01 липня 2020
1500

 

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводить засідання за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 916.

 

Порядок денний:

 

Проект Закону про основні засади молодіжної політики, (реєстр. № 3718, н.д. Санченко О.В., Крулько І.І., Борзова І.Н. та інші). 

Проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю" щодо підвищення дітям з інвалідністю, постраждалим від вибухонебезпечних предметів, розміру державної соціальної допомоги, (реєстр. 3573, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення особам з інвалідністю, постраждалим від вибухонебезпечних предметів, розміру державної соціальної допомоги, (реєстр. № 3573-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В). 

Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо захисту прав та інтересів дитини у разі затримання або тримання під вартою її батьків, (реєстр. № 3603, Яцик Ю.Г., Бакумов О.С., Кива І.В. та інші).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прав та інтересів дітей, а також осіб, визнаних недієздатними, у сфері охорони здоров'я, (реєстр. № 3625, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння формуванню відповідального батьківства, (реєстр.№ 3667, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення рівних можливостей матері та батька на догляд за дитиною, (реєстр. № 3695, Бардіна М.О., Жмеренецький О.С., Совсун І.Р. та інші).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування