22 лютого 2020
1100

У рамках реалізації Плану заходів щодо інституційного забезпечення представницької функції народних депутатів України у виборчих округах на 2019-2020 роки в рамках співпраці між Апаратом Верховної Ради та Програмою USAID РАДА, а також за ініціативою народних депутатів України Лариси Білозір та Олександри Устінової проводиться низка освітніх заходів, зокрема, презентація Освітнього центру Верховної Ради у м.Вінниці у період 20-22 лютого ц.р.

Освітній парламентський центр почав свою роботу у липні 2019 року за підтримки Програми РАДА. Метою центру є підвищення обізнаності громадян, в тому числі, школярів та студентів, щодо принципів демократії, структури та функцій парламенту.

 

 

Програма заходів

 

Субота, 22 лютого

 

11:00 – 13:00 – «Круглий стіл» на тему: «Шляхи виявлення та аналізу проблем громад командами НДУ в співпраці з виборцями» (м. Вінниця,  вул. М.Оводова, 22, Креативний простір «Артинов»).

Захід проводиться з метою обговорити як типові так і специфічні проблеми громад та окреслити оптимальні шляхи виявлення проблем громад і схеми їх аналізу (за участі представників громад та команд НДУ)

 

14:00 – 18:00 - Практичний семінар за участі депутатів місцевих рад (м. Вінниця, вул. М.Оводова, 22, Креативний простір «Артинов»).

Захід проводиться з метою виокремити дієві механізми виявлення та аналізу проблем громад і окремих груп населення.

 

У заходах програми братимуть участь: представники Апарату ВРУ, представники Програми USAID РАДА, представники органів місцевої влади та органів місцевого самоврядування, медіа, НУО.

 

Контактна особа: координатор Програми USAID РАДА Леся Нечипоренко,

тел. (068) 128­00-44, lnechyporenko@radaprogram.org.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування