09 грудня 2019
0900

 

 

Голова Парламенту України 9 грудня 2019 року відвідає міста  Житомир та  Бердичів з робочим візитом.

Програмою візиту передбачено ознайомлення з роботою комунального закладу "Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей" Житомирської обласної ради, спілкування з викладацьким складом закладу та його вихованцями.

Голова Верховної Ради України поспілкується з трудовим колективом комунальної установи "Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації", побуває у 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, ознайомиться з роботою приватного акціонерного товариства "Бердичівська фабрика одягу".

Голова Парламенту також планує поспілкуватись з педагогічним колективом та учнями Центру позашкільної освіти ім. Олександра Разумкова управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради Житомирської області, відвідати Бердичівський музично-драматичний театр на Європейській міського Палацу культури ім. О.А. Шабельника - ознайомитись з умовами роботи закладу після проведених ремонтно-реставраційних робіт.

Дмитро Разумков вручить представникам трудових колективів відзнаки Верховної Ради України, поспілкується з представниками засобів масової інформації та  дасть інтерв’ю  телерадіокомпанії "UA: Житомир».


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування