25 жовтня 2019
1000

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин проводить виїзне розширене засідання у м. Сєвєродонецьк щодо моніторингу дотримання прав громадян України, які проживають в районі проведення операції об'єднаних сил та на тимчасово окупованих територіях у Донецькій, Луганській областях з метою визначення першочергових законодавчих ініціатив у зазначеній сфері.

До участі у засіданні запрошені народні депутати України, представники депутатських фракцій та груп, представники центральних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також громадських організацій.

Місце проведення засідання:  м. Сєвєродонецьк, пр. Центральний, 59, 2 поверх, зал засідань.

Увага! Представників громадських організацій, які бажають взяти участь у виїзному засіданні, просимо повідомити свої дані (прізвище, ім’я, по батькові, назву організації та посаду) до 10 жовтня за адресами:

tepliuk@rada.gov.ua

bereziuk@rada.gov.ua

Секретаріат Комітету звертає увагу, що всі витрати, пов’язані з проїздом, проживанням, харчуванням здійснюються за власний рахунок.

Довідки за телефонами: 255-42-16, 255-47-44


Орієнтовна програма заходів тут


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування