18 серпня 2021
1000

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


До уваги засобів масової інформації!

Шановні колеги!

Акредитація починається 18 серпня 2021 року о 14-00 і завершується 20 серпня 2021 року о 14-00 за посиланням із зазначенням необхідних даних та посади представника ЗМІ або прес-служб.

 

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д. Разумкова № 204 від 16.07.2021 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, у кількості до 120 осіб.

До ложі преси балкону будинку Верховної Ради України по вул. М. Грушевського, 5 допускатимуться виключно фотокореспонденти, журналісти інформагентств та представники прес-служб державних установ у кількості до 40 осіб після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення засідання.

Акредитація припиняється після реєстрації 120 осіб, підтвердження про факт акредитації буде надіслано на вказану вами електронну адресу.

 

З огляду на суттєві зміни в русі транспорту під час святкових заходів 24 серпня повідомляємо, що найближчі місця для під’їзду транспортних засобів до пл. Конституції – це Будинок офіцерів (вул. М.Грушевського, 30/1) та перетин вул. Шовковичної і вул. Інститутської, далі до Верховної Ради України можна дістатися пішки.

 

Також нагадуємо про необхідність мати  при собі паспорт та картку акредитації.

 

Чекаємо на вас і дякуємо за розуміння.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування