24 серпня 2021
1300

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Акта проголошення незалежності України проводиться відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова № 222 від 26 липня 2021 року на виконання пункту 4 Постанови Верховної Ради України № 972-IX від 4 листопада 2020 року «Про урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Акта проголошення незалежності України» (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, сесійна зала).

Прапор Незалежності України до сесійної зали внесуть діти 9-12 років – переможці он-лайн конкурсу відеоробіт під назвою «Незалежність моєї країни».

В урочистостях братимуть участь: Президент України Володимир Зеленський, народні депутати України, почесні гості, іноземні парламентські делегації, представники дипломатичного корпусу та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Національна гвардія України нестиме Почесну варту на локаціях:

- біля будинку Верховної Ради України;

- біля Порталу з державним прапором України;

- біля Порталу  з Декларацією про державний суверенітет України;

- біля Конституції України в кулуарах будинку ВРУ;

- у залі пленарних засідань.

23-24 серпня телеканал «Рада» транслює телемарафон.

 

*****

До уваги засобів масової інформації!

Шановні колеги!

18 серпня о 14.00 починається акредитація представників засобів масової інформації на Урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Акта проголошення незалежності України, яке відбудеться 24 серпня 2021 року о 13-00.

Акредитація починається 18 серпня 2021 року о 14-00 і завершується 20 серпня 2021 року о 14-00 за посиланням /fba  із зазначенням необхідних даних та посади представника ЗМІ або прес-служб.

 

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України Д. Разумкова № 204 від 16.07.2021 журналісти та оператори/фотокореспонденти ЗМІ працюють у пресцентрі парламенту (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5, кулуари третього поверху) за наявності постійної картки акредитації, виданої Апаратом Верховної Ради України, у кількості до 120 осіб.

До ложі преси балкону будинку Верховної Ради України по вул. М. Грушевського, 5 допускатимуться виключно фотокореспонденти, журналісти інформагентств та представники прес-служб державних установ у кількості до 40 осіб після отримання на відповідному посту охорони разової додаткової перепустки, що повертається на цей пост охорони після закінчення засідання.

Акредитація припиняється після реєстрації 120 осіб, підтвердження про факт акредитації буде надіслано на вказану вами електронну адресу.

 

З огляду на суттєві зміни в русі транспорту під час святкових заходів 24 серпня повідомляємо, що найближчі місця для під’їзду транспортних засобів до пл. Конституції – це Будинок офіцерів (вул. М.Грушевського, 30/1) та перетин вул. Шовковичної і вул. Інститутської, далі до Верховної Ради України можна дістатися пішки.

 

Також нагадуємо про необхідність мати  при собі паспорт та картку акредитації.

 

Чекаємо на вас і дякуємо за розуміння.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування