20 березня 2020
0900

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Шановні журналісти!

Для створення належних умов роботи через поширення інфекційних респіраторних захворювань тимчасово змінено правила акредитації працівників ЗМІ в парламенті з 13 березня до 3 квітня 2020 року.

 

Які ключові зміни?

- телеканали отримають по дві неіменні тимчасові картки (для журналіста та оператора); інформаційні агентства, радіо, друковані та інтернет-видання – по одній. Акредитаційні картки можуть передаватися колегам по редакції.  Звертаємо увагу, що під час входу до приміщення Верховної Ради України додатково необхідно пред’явити постійну картку акредитації та паспорт;

- представники ЗМІ матимуть можливість працювати виключно в кулуарах третього поверху будівлі по вул. М. Грушевського, 5, прес-центр;

- трансляція пленарних засідань, засідань комітетів і тимчасових слідчих комісій, Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) здійснюватиметься парламентським телеканалом «РАДА»;

- брифінги народних депутатів України відбуватимуться у прес-центрі парламенту (3-й поверх кулуарів Верховної Ради України).

 

Де отримати матеріали  про роботу Верховної Ради України?

Фото- та відеоматеріали будуть розміщені на офіційному сайті Верховної Ради України. У разі необхідності отримати додаткові матеріали  звертайтеся до Прес-служби Апарату Верховної Ради.

 

Як замовити акредитаційну картку?

Для оформлення акредитаційних карток необхідно зареєструватись на офіційному сайті Верховної Ради України у розділі  «Акредитація».

 

Де і коли можна отримати акредитаційну картку?

З 14-00 до 17-00 картку можна отримати у готелі «Київ» (к. 507), вул. М. Грушевського, 26/1.

Тел. 255-28-46, моб. 050-657-39-55, Діана Іжаківська, e-mail: yizhakivska@v.rada.gov.ua

 

До приміщення Верховної Ради України (вул.М.Грушевського, 5) представників ЗМІ допускатимуть виключно в медичних масках або респіраторах. Журналісти та оператори без масок можуть бути позбавлені тимчасових карток акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування