05 березня 2020
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

З нагоди Національного свята Республіки Болгарії – дня звільнення країни від османського рабства, за сприяння Посольства Республіки Болгарія в Україні та групи міжпарламентських зв’язків з Республікою Болгарія відкриється виставка «Із України з любов’ю до прабатьківщини - Болгарії».

Експозиція виставки скрадатиметься з експонатів Болградського історико-етнографічного музею, етнографічного музею Криничненської загальноосвітньої школи Болградського району Одещини,  а також матеріалів, що розкриватимуть сучасний туристичний та культурний потенціал Болгарської Республіки.

Зокрема, будуть представлені предмети болгарського побуту кінця XIX та початку ХХ століття, текстиль, кераміка, національні костюми, прикраси, історичні фотокартки та картини, що відображають матеріальну культуру болгарського народу, його традиції, звичаї, ремесла та промисли.

Лунатимуть національні болгарські пісні у виконанні Народного фольклорного ансамблю болгарської музики та пісні «Криничанка» (Болградський район, Одеської області).

Оглянути експозицію можна протягом пленарного тижня з 3 до 6 березня 2020 року в кулуарах ІІІ поверху будинку Верховної Ради України (вул. М.Грушевського,5). Відкриття експозиції заплановане на 5 березня 2020 року о 12.00.


Вхід за картами акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування