04 березня 2020
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова  (м.Київ, вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

Порядок денний

 

1. Про перешкоджання журналістам газети «НикВести» бути присутніми на прес-конференції, яка відбулась 21 лютого 2020 року у приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації.

 2. Про відкриття кримінальних проваджень за статтями 182 та 343 Кримінального кодексу України після подій, які мали місце 13 лютого 2020 року по вул.Сікорського, в результаті чого відбулось проведення допитів журналістів Марії Землянської та Дениса Бігуса.

3. Про напад на головного редактора Товариства з обмеженою відповідальністю «Інформаційне агентство «Корупція Інфо» Дмитра Разумовського.

4. Про індицент між журналістом ТОВ «Інформаційне агентство «Шарій.нет» Антоніною Бєлоглазовою та посадовими особами Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, який стався 26 лютого 2020 року у приміщенні НСК «Олімпійський».

5. Проект Постанови про зміни у складі Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформаційних телеканалів та забезпечення протидії інформаційному впливу Російської Федерації (реєстр. № 3064 від 13.02.2020р., внесений народним депутатом України О.Ткаченком).

6. Про результат вивчення документів наданих шеф-редактором газети «Правовий контроль» Артуром Журбенко.

7. Про затвердження складу робочої групи з підготовки законодавчих ініціатив за наслідками парламентських слухань на тему: «Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення».

8. Про затвердження Роз’яснень Комітету щодо прав журналістів на інформацію, проведення інтерв’ю та отримання коментарів посадових осіб.

9. Різне.

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування