18 лютого 2020
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Відбудеться відкриття експозиції «Кольори» художника Юрія Неросліка, який створює яскраві патріотичні роботи з державною символікою. Метою виставки є прагнення показати, поєднання патріотизму та самовідданої боротьби за єдність, цілісність та свободу України, змусити владу звернути свою увагу на  підтримку мистецтва і творчих людей.  Організатором виставки є  народний депутат України - Яна Зінкевич, ініціатором – Християнське Товариство українців в Італії.

Про автора: Юрій Нерослік - сержант 92 бригади Збройних Сил України, учасник АТО. Уродженець Луганської області, нині проживає в місті Харкові. Влітку 2014 р. пішов добровольцем в АТО, бойове хрещення отримав в «Іловайському котлі», був поранений, в 2015 р. – демобілізований. Дизайном Юрій Нерослік почав займатись з 2004 року. Втім, справжня трансформація з ним трапилась під час Майдану. Тоді під враженнями і переживаннями тих подій, він зробив свій перший патріотичний плакат.  Нині дуже важливо підтримувати бойовий дух нашої армії, волонтерів, тилу, молоді. Саме це і спонукало Юрія Неросліка звернутися до козацьких символів та зайнятися пропагандою всього українського, любові та поваги до своєї Батьківщини. Внаслідок самовідданої роботи митця та його друзів як у прифронтовій зоні, так і школах, ВНЗ, музеях мирних областей організовано та проведено майже 100 художніх виставок.

Оглянути експозицію можна протягом пленарного тижня з 18 до 21 лютого 2020 року в кулуарах ІІІ поверху будинку Верховної Ради України (вул. М. Грушевського, 5). Відкриття експозиції відбудеться 18 лютого 2020 року о 12.00. Вхід за карками акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування