19 лютого 2020
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування (м.Київ, вул.Шовковична,4, кімн. 306).

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження європейських принципів модернізації української промисловості (р.№2464, н.д. С.Магера та ін.).

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об'єктів підвищеної небезпеки (р.№2562, КМУ).

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону атмосферного повітря" щодо зобов'язань підприємств, установ, організацій та громадян - суб'єктів підприємницької діяльності, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та діяльність яких пов'язана з впливом фізичних та біологічних факторів на його стан, - встановлювати автоматизовані прилади контролю на стаціонарних джерелах викидів, а також оприлюднювати інформацію про викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (р.№2638, н.д. П.Мельник).

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо способів здійснення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки (р.№2702, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№2827, н.д. О.Кулініч та ін.).

 

Інші питання:

 

Про інформацію народного депутата України Задорожного А.В. "Покращення екологічної ситуації з водними ресурсами за рахунок запровадження державного онлайн-контролю за станом стічних вод".

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування