19 лютого 2020
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, 2-й поверх,  зал № 11).

 

Порядок денний

 

I. Організаційні питання

 

1. Про зняття з розгляду Комітету окремих питань щодо призначення позачергових місцевих виборів

 

2. Про Розклад засідань Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на березень 2020 року

 

3. Про підготовку проведення парламентських слухань на тему: «Захист інвестицій в житлову нерухомість та шляхи вирішення проблем постраждалих інвесторів» (8 квітня 2020 року)

 

4. Про внесення змін до Рішення Комітету (від 18 грудня 2019 року Протокол № 15) «Про позаштатних консультантів Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування»

 

5. Кадрове питання

 

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації дорожнього будівництва та удосконалення законодавства у сфері містобудівної діяльності (реєстр. №2680, н.д. О.Шуляк, А.Клочко, О.Аліксійчук, А.Стріхарський та інші)


7. Проект Закону про надання будівельної продукції на ринку (реєстр. №2698, н.д. О.Шуляк, А.Клочко, І.Юнаков)


8. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну службу» щодо надання стипендії для навчання осіб у провідних закладах вищої освіти у світі та подальшого вступу на державну службу (реєстр. №2556, н.д. А.Шкрум, А.Клочко, Д.Гурін, О.Корнієнко, А.Загоруйко, Г.Бондар, Р.Лозинський та інші)

 

9. Проект Закону про внесення змін до статті 46 Житлового кодексу Української РСР щодо позачергового забезпечення житлом осіб, які взяті ні облік до 01 січня 1993 року та проживають у житлі тимчасового призначення (реєстр. №2443, н.д. О.Літвінов, Д.Микиша та інші)

 

10. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (реєстр. №2653, друге читання)

 

11. Проект Закону України «Про місто Київ - столицю України» (реєстр. №2143-3, друге читання)

 

          III. Різне

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації через 9-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування