05 лютого 2020
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування (м.Київ, вул.Шовковична,4, кімн. 306).

 

Порядок денний

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мисливське господарство та полювання" (щодо зміни порядку обліку тварин, які віднесені до державного мисливського фонду) (р.№2448, н.д. О.Качура).

Проект Закону про обмеження обігу пластикових пакетів на території України (р.№2051-1, друге читання).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо відновлення перевірок додержання вимог природоохоронного законодавства суб'єктами господарювання на території проведення антитерористичної операції (р.№2764, н.д. О. Бондаренко та ін.).

Проект Закону про внутрішній водний транспорт (р.№1182-1-д, н.д. Ю.Кісєль та ін.).

 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень"(р.№2707, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення передумов для підвищення прожиткового мінімуму (р.№2720, КМУ).

Проект Закону про працю (р.№2708, КМУ).

Проект Закону про працю (р.№2708-1, н.д. Н. Королевська та ін.).

Проект Закону про працю (р.№2708-2, н.д. Ю. Тимошенко та ін.).

Проект Закону про медіа (р.№2693, н.д. О.Ткаченко та ін.).

Проект Закону про медіа в Україні (р.№2693-1, н.д.М.Княжицький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо сумісництва) (р.№2755, н.д. О.Ткаченко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації дорожнього будівництва та удосконалення законодавства у сфері містобудівної діяльності (р.№2680, н.д. О. Шуляк та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" щодо розвитку гірських та високогірних населених пунктів (р.№2785, н.д. З.Андрійович).

 

Інші питання:


Про внесення змін до Плану роботи Комітету на період третьої сесії:

 у зв’язку з листом народного депутата України Якименка П.В. стосовно виїзного засідання Комітету у червні 2020 року до міста Харків щодо найгостріших екологічних питань в Харківській області;

у зв’язку з листом голови Запорізької міської ради Буряка В.В. стосовно участі у Запорізькому екологічному форумі "Еко Форум – 2020".

 

Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України

 

Про лист народного депутата України Качури О.А. стосовно організації та проведення круглого столу щодо обговорення законопроектів:

про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які стосуються підготовки собак мисливських порід до полювання, а також регулювання чисельності деяких видів диких тварин (р.№2232, н.д. Качура О.А.);

про внесення змін до Закону України "Про мисливське господарство та полювання" (щодо зміни порядку обліку тварин, які віднесені до державного мисливського фонду) (р.№2448, н.д. Качура О.А.).

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування