05 лютого 2020
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності (м.Київ, вул. Садова, 3-а, зал засідань № 727).

                                       

Проект порядку денного

 

1. Інформація Генерального прокурора Рябошапки Р.Г. про хід реформування органів прокуратури та підготовку до впровадження інституту кримінальних проступків.

 

2. Про визначення представників Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань

 

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації норм міжнародного кримінального та гуманітарного права»,  (реєстр. № 2689), поданий народними депутатами України Монастирським Д.А., Бакумовим О.С., Михайлюк Г.О. та іншими. 

Комітет головний. Перше читання.

 

4. Про проект Закону України «Про внесення зміни до статті 183 Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей визначення розміру застави при обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою за вчинення тяжкого або особливо тяжкого корупційного злочину» (реєстр. № 2620), поданий Президентом України Зеленським В.О.

         Комітет головний. Перше читання.

 

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Законів України щодо права не визначати розмір застави при обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою за вчинення корупційного злочину» (реєстр. № 2620-1), поданий народними депутатами України Наливайченком В.О., Кабаченком В.В.

          Комітет головний. Перше читання.

 

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 183 Кримінального процесуального кодексу України»,  (реєстр. № 2611), поданий народними депутатами України Кивою І.В. та Мамкою Г.М.

Комітет головний. Перше читання.

 

7. Про затвердження звіту Комітету за другу сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

8. Різне

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування