06 лютого 2020
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

За підтримки Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування та ГО «Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні Пташки», відбудеться презентація  фотовиставки «Маленькі дива»,  на якій можна буде поспілкуватись з представниками організації та автором робіт, фотографом Кристиною Бессоновою.

Мета заходу – привернути увагу до передчасного народження дітей та проблем, з якими стикаються батьки. За інформацією ГО «Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні Пташки», світова статистика свідчить, що 10% новонароджених з’являються на світ раніше строку. Така ситуація і в Україні, тобто на рік це приблизно 20 тисяч дітей. Проект «Маленькі дива» - це справжні історії успіху 15 дітей, які разом зі своїми родинами пройшли цей складний шлях і вже виросли у самостійних маленьких громадян.

Експозицію можна оглянути з 4 лютого до 7 лютого 2020 року в кулуарах ІІІ поверху будинку Верховної Ради України (М.Грушевського,5). Відкриття експозиції  6 лютого 2020 року о 12.00. Вхід за картками акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування