06 лютого 2020
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

З нагоди відзначення 200-річчя відкриття континенту, Міністерство освіти і науки України і Національний антарктичний науковий центр створили першу масштабну виставку «Україна в Антарктиді: до 200-річчя відкриття континенту», що складається з 12 унікальних фото про Антарктиду та роботу українських полярників,  артефактів експедицій та 3D фотозони.

Більшість експозиційних фото зроблені полярниками, які  перебувають в річній експедиції на українській антарктичній станції «Академік Вернадський». Серед цих робіт фотографії зроблені керівником експедиції, науковцем Ігорем Диким та дослідницею-біологом Оксаною Савенко.

На великих яскравих світлинах можна побачити роботу українських дослідників Антарктиди у крижаній печері, серед океану та під водою, побачити родини тюленів Веддела, пінгвінів, «усмішку» морського леопарда, а також роботу українських полярників на станції «Академік Вернадський».

Ознайомитися з експозицією можна з 6 лютого до 28 лютого 2020 року в кулуарах ІІІ поверху будинку Верховної Ради України (М.Грушевського,5).

Відкриття експозиції 06 лютого 2020 року о 12.00. Вхід за картками акредитації.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування