05 лютого 2020
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, зал № 11).

 

Пропозиції до засідання Комітету  

 

I. Виконання контрольних повноважень

1. Про інформацію Міністра розвитку громад та територій України А.Бабак щодо діяльності Мінрегіону

 

2. Про інформацію щодо стану підготовки та затвердження перспективних планів формування територій громад областей

                        

3. Про інформацію щодо причин і наслідків витоку персональних даних громадян з Єдиного порталу вакансій державної служби (career.gov.ua) та вжитих заходів для їх належного захисту

 

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо лібералізації державної політики у сфері державної реєстрації статутів територіальних громад та нормативно-правових актів місцевих державних адміністрацій (реєстр. №2641, КМУ, О.Гончарук)

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення якості управління багатоквартирними будинками та вдосконалення діяльності об'єднань співвласників багатоквартирного будинку (реєстр. №2606, н.д. А.Стріхарський)

 

6. Проект Постанови про зміну і встановлення меж міста Рубіжне Луганської області (реєстр. №2643, КМУ, О.Гончарук)

 

7. Проект Постанови про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Бахмутського району Донецької області (реєстр. №2703, КМУ, О.Гончарук)

 

III. Організаційні питання

 

8. Про внесення змін до Рішення Комітету від 4 грудня 2019 року (протокол №10) «Про утворення Робочої групи Комітету з питань удосконалення нагородної справи України»

 

9.Про календарний план проведення засідань Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та його підкомітетів на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий – липень 2020 року)

 

10.Про Звіт Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за другу сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання  (вересень 2019 року - січень 2020 року)

 

11.Про результати законопроектної роботи підкомітетів Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

 

12.Про підготовку проведення круглого столу «Реформування законодавства, що регулює місцеві вибори» (12 березня 2020 року)

 

13.Про підготовку проведення комітетських слухань «Державна регіональна політика: виклики, ризики, можливості» (16 березня 2020 року)

 

IV. Різне

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації через 9-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування