17 січня 2020
1530

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики (м.Київ, вул. Садова, 3а, кімн. 1016).

 

Порядок денний

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Альтернативні законопроекти про медіа (у разі їх реєстрації).

 

Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Суспільне телебачення і радіомовлення України" (щодо підвищення ефективності роботи Національної суспільної телерадіокомпанії України) (реєстр. № 2576 від 12.12.2019, внесений н.д.  Кравчук Є. М., Ткаченком О.В., Рябухою Т.В., Сушком П.М., Кабановим О.Є., Богуцькою Є.П., Бобляхом А.Р., Нальотовим Д.О.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Про проект Закону про ратифікацію Угоди про спільне виробництво аудіовізуальних творів між Кабінетом Міністрів України та Урядом Канади (реєстр. № 0027 від 28.12.2019, внесений Гончаруком О.В. КМУ).

 

ІІІ. Інші питання:

 

Про план роботи Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики на період третьої сесії  Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

Про пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики до проекту порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

Різне.

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування