15 січня 2020
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування (м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. 11).

 

Проект порядку денного

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення правових підстав для утворення агломерації як однієї з форм співробітництва територіальних громад (реєстр. №2637, н.д. В.Безгін, А.Клочко, О.Шуляк, А.Загоруйко та інші)

 

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (реєстр. №2653, н.д. В.Безгін, О.Корнієнко, А.Клочко, Д.Микиша, О.Шуляк, О.Качура, Л.Білозір, А.Загоруйко, Д.Ісаєнко, О.Дунда, В.Іванов, І.Юнаков, О.Літвінов, Р.Лозинський та інші)

                         

ІI. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним

3. Проект Постанови про внесення змін до Додатку до Постанови Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання» щодо предметів відання (реєстр. №2292, н.д. С.Вельможний, А.Костін, В.Ватрас, Р.Князевич, О.Мережко)

 

III. Організаційні питання

4. Про визначення дати парламентських слухань «Захист інвестицій в житлову нерухомість та шляхи вирішення проблем постраждалих інвесторів»

 

5. Про звернення окремих органів місцевого самоврядування щодо створення об’єднаних територіальних громад та реформування субрегіонального рівня адміністративно-територіального устрою України

 

6. Про пропозиції Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування до проекту порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання  (лютий - липень 2020 року)

 

7. Про План роботи Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий - липень 2020 року)

 

8. Про Розклад засідань Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на лютий 2020 року

 

9. Про продовження роботи Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на період після закінчення другої сесії  Верховної Ради України дев’ятого скликання

 

IV. Різне

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації через 9-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування