15 січня 2020
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів (м.Київ, вул. Банкова, 6-8, кім. 525).

 

Порядок денний

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Підготовка до першого читання:

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (р. № 2277, н.д. Третьякова Г. та інші)

Попередній розгляд законопроектів:

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Трудового кодексу України (р. № 2410, н.д. Королевська Н. та інші)

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Кодексу України про працю (р. № 2410-1 доопрац., н.д. Тимошенко Ю. та інші)

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про працю (р. № 2708, Кабінет Міністрів України)

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання додаткових соціальних гарантій медичним працівникам, які брали безпосередню участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції та/або здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, що здійснюються шляхом проведення операції Об'єднаних сил (р.№ 2467, н.д. Зінкевич Я. та інші)

Щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту осіб, які мають встановлені законодавством пільги у сфері послуг (р. № 2512, н.д. Лабазюк С.)

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення адміністрування отримання податкових пільг підприємствами та організаціями, які засновані громадськими організаціями осіб з інвалідністю (р. № 2022, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М.)

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення справедливості у питанні оплати праці педагогічним працівникам закладів дошкільної і позашкільної освіти (р. № 2180, н.д. Констанкевич І. та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення справедливості у питанні оплати праці педагогічних працівників (р. № 2180-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо спрямування освітньої субвенції на оплату праці з нарахуваннями педагогічних працівників закладів позашкільної освіти) (р. № 2270, н.д. Костюк Д.)

 

ІІІ. Інші питання

Затвердження письмового звіту Комітету про підсумки роботи за період роботи другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Затвердження плану роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Затвердження пропозиції до проекту порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Про погодження призначення позаштатного консультанта Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Різне

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування