23 грудня 2019
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


Засідання Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики (вул. Садова, 3а, к.1016).

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Щодо доцільності включення до порядку денного сесії Верховної Ради України:

- проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу" щодо заборони реклами алкогольних напоїв та врегулювання особливостей реклами тютюнових виробів (реєстр. № 1145 від 29.08.2019, внесений н.д. Шпеновим Д.Ю.);

- проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Суспільне телебачення і радіомовлення України" (щодо підвищення ефективності роботи Національної суспільної телерадіокомпанії України) (реєстр. № 2576 від 12.12.2019, внесений н.д. Кравчук Є.М., Ткаченком О.В., Рябухою Т.В., Сушком П.М., Кабановим О.Є., Богуцькою Є.П., Бобляхом А.Р., Нальотовим Д.О.);

- проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення діяльності музеїв закладів вищої освіти (реєстр. № 2588 від 12.12.2019, внесений н.д. Констанкевич І.М., Кравчук Є.М., Батенком Т.І., Гузем І.В., Лубінцем Д.В., Білозір Л.М., Балогою В.І., Колихаєвим І.В., Івахівим С.П., Міньком С.А., Рябухою Т.В., Урбанським А.І., М'яликом В.Н., Чайківським І.А., Савчук О.В., Бобровською С.А., Ткаченком О.В.).

ІІ. Інші питання:

2. Про висновок Європейської комісії за демократію через право (Венеціанської Комісії) на Закон України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

3. Про затвердження рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Про стан соціального захисту дітей та невідкладні заходи, направлені на захист прав дитини в Україні».

4. Про розгляд проекту Постанови Верховної Ради України «Про стан соціального захисту дітей та невідкладні заходи, направлені на захист прав дитини в Україні».

5. Різне

 Вхід представників ЗМІ за картками акредитації

***


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування